EHV.jpg

Megashowroom op Meubelplein Ekkersrijt nabij Eindhoven geopend

Op 29 juli is onze 6e megashowroom geopend in Son en Breugel, op Meubelplein Ekkersrijt. De nieuwe locatie zorgt voor een versterkte landelijke dekking. 

BIJZONDER. BETAALBAAR. DESIGN.

Met meerdere vestigingen in Nederland en een showroom in België was het voor ons een logische stap om uit te breiden naar Ekkersrijt. De locatie op woonboulevard Ekkersrijt, de grootste meubel- en woonboulevard van het zuiden, sluit perfect aan bij onze retailformule.

BIJZONDER. BETAALBAAR. DESIGN. vat ons uitgebreide assortiment badkamers en tegels goed samen. Omdat we tienduizenden artikelen op voorraad hebben, worden bestellingen die voor 13.00 uur worden geplaatst de volgende dag geleverd. Ook in de vestiging in Eindhoven kunt u zelfstandig of met advies uw badkamer samenstellen. Indien gewenst is het mogelijk om zelfvoorzienend te winkelen met QR-codes. U mag bij ons rekenen op 365 dagen retourgarantie, tot 10 jaar garantie, 98% directe levering uit voorraad en gratis opslag van bestelde artikelen voor twee jaar.

Een persoonlijke adviesafspraak inplannen

Heeft u interesse in een persoonlijk advies in onze nieuwe vestiging, dan kunt u een showroomafspraak inplannen. Natuurlijk bent u ook van harte welkom om zonder afspraak binnen te lopen voor het opdoen van inspiratie. Bij het meubelplein is gratis parkeergelegenheid beschikbaar. Onze nieuwe locatie in Son en Breugel is dagelijks geopend.